5 de juliol de 2020
17:38

Rafa Flores tornarà a formar part de la selecció espanyola d’atletisme

2019-10-21T11:45:46+02:0021 d'octubre de 2019|Esports|

El tècnic de Deltebre Rafa Flores tornarà a formar part de la selecció espanyola d’Atletisme i viatjarà amb l’equip al Campionat del Món de curses de Muntanya, que es disputarà el proper 15 de novembre a la Vila l’Angostura, a la Patagònia argentina.

Rafa Flores va debutar com a tècnic de la selecció espanyola de trail al Mundial de Portugal, que es va disputar entre el 2 i el 9 de juny a la localitat portuguesa de Miranda do Corvo, on el combinat espanyol va aconseguir un botí de tres medalles. A l’Argentina Flores viatajarà amb un equip format per 4 dones i 4 homes, entre ells destaquen Andreu Simón del Club de la Cameta Coixa de Miravet i  i Eli Gordon, una de les principals referents de les proves de muntanya tant en el calendari nacional com internacional i que està entrenada pel mateix Rafa Flores.