5 de juny de 2020
18:27

Les empreses emergents de Deltebre Drifedeltebre i Educahoritzons participen de l’Ebreup

2019-10-24T10:24:20+02:0024 d'octubre de 2019|Economia|

Una dotzena d’empreses emergents, les conegudes com a start-up, participen en la segona edició dels programes d’acceleració empresarial Ebreup, una iniciativa impulsada per la Diputació de Tarragona amb l’objectiu d’afavorir el creixement i la consolidació d’empreses emergents.

Entres estes dotze start-up, n’hi ha dos de Deltebre que disposaran d’un grup de professionals especialitzats en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessorament individualitzades, de mentoria i transferència de coneixement. També rebran formació en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, eines de comunicació i màrqueting i presentació de projectes, entre altres. Les empreses de Deltebre participants són Drifedeltebre i Educahoritzons.