19 de setembre de 2020
10:14

El parc del Riu de Deltebre acull la Festa de la Tardor

2019-10-31T18:08:13+01:0031 d'octubre de 2019|Cultura|

L’Associació los Lliris organitza demà divendres 1 de novembre la Festa de la Tardor al Parc del Riu de Deltebre. A partir de les 11.00 del matí hi haurà tallers de manualitat infantils, una rostida i a la tarda un taller de fades. Per a la rostida i el taller de fades cal inscripció prèvia i el preu de l’activitat és de 10 euros. Durant la jornada també hi haurà espai de joc lo Niu i pícnic de contes, entre d’altres activitats. La xerrada inaugural anirà càrrec de Laia Oraa, directora de l’espai de feminitat conscient Casa de Luna que parlarà sobre la criança cíclica.

L’Associació los Lliris s’encarrega de la gestió de l’Espai lo Niu, un proejcte d’educació viva que fomenta el joc lliure i el respecte als ritmes de la infància