El Jesús i Maria va sorprendre a domcili a la Cava i va donar un cop de puny d’autoritat damunt la taula, derrotant un conjunt blanc-i-blau que veu com encadena dos derrotes consecutives i sense marcar cap gol en 180 minuts. Els partidalencs per contra van sumar la segona victòria seguida (la quarta en els cinc últims compromisos) i surten de la zona complicada en què es trobaven, situats ara a només quatre punts de l’equip del Nou Camp.

Després d’uns primers compassos d’estudi entre ambdós conjunts, en la primera aproximació clara a les àrees, Gerard Infante combina a la corona de l’àrea amb Padillo que li tornava la pared i l’habilitava trencant als dos centrals i entrant per la dreta de l’àrea rematant creuat lluny de l’abast de Figo. Això descol·locava als locals que veien com tan sols un minut més tard, Sergio Ruiz s’escapolia per banda esquerra i en veure avançat a Figo connectava una volea que es perdia fregant el travesser. En ple assetjament visitant, Infante marxava de tres rivals per banda dreta i arribava fins la línia de fons i ficava una centrada al segon pal on Padillo rematava fluix de cap a les mans de Figo. Totes les ocasions eren visitants davant un la Cava que no tenia capacitat de reacció, acusant molt les baixes que presentava en aquesta partit. Aleix Zaragoza assisteia per dalt a l’internada d’Infante per banda esquerra i l’habilitava completament sol per a rematar creuat i salvant Figo el possible 0-2. I tant va insistir el conjunt partidalenc que als trenta-sis minuts trobava el gol que ampliava les diferències. Arran d’un córner en curt per a Àlex Pérez que efectuava una centrada de rosca cap al punt de penal on Aleix Zaragoza totalment lliure de marcatge, connectava una rematada creuada a la que Figo no podia fer absolutament res per evitar que la pilota acabe al fons de la xarxa i situant un 0-2 sorprenent.

A la represa, l’entrada de Manelet, va significar un canvi en la dinàmica del partit. Tot i això, els visitants van controlar en defensa. S’estirava la Cava i als tres minuts fruit d’una bona combinació des de camp propi sortint combinant Musta amb Manelet i aquest amb Said, arribava fins la línia de fons per banda esquerra i ficava la centrada a l’àrea petita on Manelet completament lliure de marcatge, fa mistos en la rematada quan ho tenia tot a plaer per a fer el gol. La rèplica la donava Gerard Infante quan tornava a marxar del seu defensor per banda esquerra arribant fins la línia de fons i quan li feia la passada de la mort per a Sergio Ruiz, que entrava sol pel cor de l’àrea, la intervenció de Figo evitava el gol als setanta-un minuts de partit. Dos minuts després, el local Brian marxava de fins a tres rivals i s’internava a l’àrea rematant creuat però trobant a Marc Masdeu que refusa el perill. A cinc minuts del final, de nou escapada de Brian que s’internava per banda esquerra i fa la passada de la mort per a Manelet que no arriba a connectar la rematada per molt poc. Però la gran ocasió per donar incertesa arribava a dos minuts del final del temps reglamentari, quan Manelet trencava el fora de joc i es quedava sol per la dreta de l’àrea però rematava creuat sortint llepant la pilota al costat del pal dret de la porteria de Marc Masdeu.

Després d’aquest resultat, la Cava, acumula dues derrotes consecutives en les quals no ha vist porta (a Móra d’Ebre 3-0 i en el derbi local per 0-2) i en el darrer mes tan sols han sumat 3 punts, els que van sumar davant el Santa Bàrbara (3-1). Toca refer-se i mirar el proper partit al complicat camp del Godall on tan sols ha estat capaç de guanyar l’Ebre Escola Esportiva per 0 gols a 1. Els godallencs encadenen quatre partits consecutius on no perden, amb dos empats i dues victòries. Per la seva part, el Jesús i Maria en ratxa rebrà diumenge a les 12 del migdia la visita a l’Aube del Flix. Els partidalencs, es troben invictes al seu camp fins al moment, i reforçats anímicament pel resultat aconseguit al camp de la Cava. Dels darrers cinc partits tan sols han encaixat una sola derrota. Dotze de quinze punts possibles són els que ha sumat el conjunt de l’Aube que intentarà allargar aquesta bona ratxa.