Amb el lema ‘Les dones mereixen un homenatge’, l’associació de Dones Agents de Salut de Deltebre organitza este dissabte un acte per commemorar els 10 anys de la creació d’ADAS i de la celebració de l’Homenatge a la vida de les dones silenciades del Delta. Després de 10 anys de d’homentajar diferents col·lectius i oficis relacionats amb les dones, enguany ADAS farà un reconeixement a les tres associacions de dones que treballen a Deltebre com són l’Associació local de la Dona de la Cava, l’Associació de Dones de Deltebre i el col·lectiu F de Figa.

L’acte serà dissabte al Centre Fluvial del Delta, sota el pont lo Passador, a partir de les 18.00 hores. A més l’acte servirà també per entregar els premis ADAS JOVE, dirigit a alumnes d’ESO que elaboren clipmetratges, I ADAS de sucre, en el que participen alumnes de sisè i que enguany han hagut de fer una redacció sobre una dona de la família. L’acte comptarà finalment amb l’actuació del cor LaBinota i el tradicional potluck de cloenda.

L’acte de dissabte servirà de prèvia XIV Curs Dones, Salut i Educació 2019-2020 que s’inaugurarà el pròxim dijous 14 de novembre amb la sessió “El infinito en la palma de tu mano”, a càrrec de M. José Sáenz i Inés Ramón. L’acte serà a la sala Eliseo Vives de la Biblioteca.