23 de setembre de 2020
10:39

Nova cita amb les urnes a Deltebre

2019-11-08T13:17:22+01:008 de novembre de 2019|Política|

Este diumenge els ciutadans de Deltebre tenen una nova cita a les urnes amb la celebració de les eleccions generals del pròxim 10 de novembre, que suposen una repetició de les que es van celebrar el 28 d’abril per la impossibilitat d’arribar a un acord d’investidura. La campanya electoral es tancarà esta mitjanit després que haja sigut un campanya atípica amb només una setmana de durada.

En el cas de la demarcació de Tarragona hi ha en joc 6 escons al congrés i es presenten un total de 16 candidatures, una més que a l’abril i per primera vegada a unes generals s’hi presenta la CUP. Si recordem els resultats del 28 d’abril, ERC va aconseguir dos dels sis diputats en joc per a la circumscripció. El PSC, Cs, JxCAT i En Comú Podem, un diputat cadascun i el PP es va quedar històricament fora del repartiment.