Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (15/11/19)

 

Deltebre prepara dos cites importants este mes de novembre per a dinamitzar l’economia local. Es tracta de la cita anual Deltebre Motor, que se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 de novembre, i les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec que tindran lloc entre el 22 de novembre i el 8 de desembre i que posaran punt i final al cicle de jornades que promocionen els productes de qualitat del municipi com són la tellerina, el musclo, l’arròs i, ara l’ànec.

L’Strongman de Deltebre Joan Ferré disputa este cap de setmana la quarta i última prova de la Lliga Nacional de Força a la població de Boñar (a Leon) i el de Deltebre arriba amb opcions de proclamar-se campió. És el final de Lliga més emocionant dels darrers anys ja que dos atletes arriben amb possibilitats d’endur-se el campionat. Actualment lidera la classificació el tricampió d’Espanya Roberto Rodríguez i, a només 7 punts de diferència es troba Joan Ferré que ja va guanyar la segona prova del campionat i de guanyar a León es podria proclamar campió de la Lliga Nacional de Força.

TERCERA CATALANA. GRUP1: La Cava rebrà este diumenge a un rival directe l’Aldeana, que és tercer classificat a només un punt dels de la Cava. El Jesús i Maria es desplaça a camp del remolins Bítem el segon classificat i amb la intenció de mantindre la bona dinàmica de les darreres setmanes.

QUARTA CATALANA. La Cava B rebrà el Ginestar dissabte a les 16.00 hores al Camp Nou.

El tècnic de Deltebre Rafa Flores es troba ja a l’Argentina on la selecció espanyola d’atletisme participa dissabte en el Campionat del Món de Curses per Muntanya que es disputarà a la localitat de Villa La Angostura, prop de la serralada de la Patagònia.

Este cap de setmana comença a Mataró el campionat d’hivern de llagut de llarga distància que constarà de tres regates amb distàncies d’entre 4.000 i 6.000 metres. L’associació Esportiva Xino xano ha renunciat participar en esta primera regata, però ja es prepara per poder participar en les altres dos proves que es disputaran a Arenys de Mar i Lloret els dies 1 i 15 de desembre.