23 de setembre de 2020
11:31

El Tortosa-Ebre se suma a la vaga del futbol femení

2019-11-19T10:09:22+01:0019 de novembre de 2019|Esports|

El Tortosa-Ebre i la Granada van protagonitzar aquest cap de setmana en el partit corresponent a la jornada número 6 de lliga de segona divisió femenina, una acte de protesta en solidaritat amb les jugadores de primera divisió que aquesta setmana han iniciat una vaga indefinida.

L’acte reivindicatiu va consistir en una sentada simbòlica durant un minut quan l’àrbitre va xiular el principi del partit, com es pot apreciar al vídeo adjunt a la notícia.

En les quasi tres hores que va durar la trobada entre els clubs i els tres sindicats —Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), Futbolistes ON i UGT— no es va arribar a cap acord i es va convocar una vaga indefinida que es va iniciar amb els partit d’aquest cap de setmana. Una aturada a la competiciò domèstica que no tindrà afectació als entrenaments, la Champions i les convocatòries de la selecció espanyola. Les futbolistes reivindiquen, entre altres coses, que se’ls reconegui el 75 per cent de la jornada laboral, un salari mínim de 16.000 euros i el pagament del 100 per cent del salari en cas de baixa.

Una situació que també es va poder veure en els partits de la lliga de futbol-7 ebrenca, on militen els equips de l’Escola Delta i el Jesús i Maria.