Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (19/11/19)

 

El director de l’Oficina pel Canvi Climàtic, Gabriel Borràs, ha inaugurat el cicle ‘Ebre, canvi climàtic i gestió de recursos’, que organitza la Plataforma de Defensa de l’Ebre per dotar-se d’arguments tècnics per reforçar la lluita antitransvasament. La conclusió de Borràs és clara, si la solució per als problemes mediambientals del Delta eren més cabals i més sediments, amb el canvi climàtic, encara més.

L’equip de l’Associació Futbol Sala de Deltebre FF Motors s’ha situat segon de la Lliga de futbol sala Terres de l’Ebre després de guanyar 3-2 al Toscà este cap de setmana. Un partit dur i molt treballat pels homes de Màxim Navarro que van haver de remuntar dos cops el marcador. finalment però dos llançaments de falta directes, transformats per Marc Solà, van decantar la balança cap a l’equip deltebrenc.

La Biblioteca Delta de l’Ebre acull l’exposició ‘Tot és en els llibres’, una mostra monogràfica sobre l’escriptora Teresa Pàmies en motiu del centenari del seu naixement. La frase “Tot és en els llibres” l’ acostumava a dir Teresa Pàmies i l’exposició mostra com tota la seva trajectòria vital es troba recollida en la cinquantena d’obres que va escriure. l’exposició produïda per la Institució de les Lletres Catalanes es pot visitar a la biblioteca fins al 17 de desembre

Vint-i-cinc empreses oferiran un centenar de llocs de treball a la Fira d’Ocupació que organitzen la Cambra de Comerç de Tortosa, la URV i l’Ajuntament d’Amposta per a joves d’entre 16 i 29 anys. Amb l’objectiu de retenir talent i facilitar “sortides professionals qualificades al territori”, la mostra es farà el dijous, del matí fins al migdia, a l’auditori municipal d’Amposta.