19 de setembre de 2020
10:55

El Jesús i Maria veu trencada la ratxa positiva a Bítem (2-0)

2019-11-21T13:29:29+01:0021 de novembre de 2019|Esports|

La visita a Bítem va tallar de socarrel la ratxa positiva del Jesús i Maria (caent per 2 gols a 0) que acumulava de tres victòries consecutives i cinc en el darrer més i mig de competició. Els partidalencs veuen frenada la seua progressió a la taula classificatòria quedant ara mateix en novena posició del grup, emparellat a punts amb l’Olímpic Móra d’Ebre (que caia al camp del Santa Bàrbara per 2-1) i el Jesús Catalònia que es va imposar al camp de l’Amposta B per 2 gols a 4.

Un partit especial per al tècnic visitant David Garcia, que la temporada passada va entrenar al Remolins-Bítem durant tota la temporada, i al mateix temps per a Sergio Ruiz que feia tasques de segon entrenador del conjunt remolinenc-bitemero.

El xoc va ser molt igualat i es va decidir amb dos accions puntuals, imposant-se l’estadística que porten els de Jordi Vallés a casa on són l’equip menys golejat de la categoria després d’haver encaixat un sol gol en sis compromisos davant l’afició. El duel era altern a les dues àrees on tots dos conjunts van gaudir de les seues oportunitats per avançar-se, però no era fins a darrera hora quan en una centrada des de la banda dreta del capità Emili, Balada s’anticipava als defensors a l’interior de la gran i marcava el gol que els donava avantatge a falta de sis minuts per marxar a vestidors.

A la represa, el canvi tàctic introduït per Jordi Vallés a l’equip els permetia controlar millor les escomeses visitants, tot i arribar a generar perill amb ocasions puntuals per buscar la igualada. Aquesta no va arribar. I al tram final de partit, amb els de David Garcia pressionant en busca del gol de l’empat, Mimoun certificava la victòria local per consolidar les expectatives del Remolins-Bítem que enguany aspira a l’ascens.

Una derrota de la qual intentaran refer-se la propera setmana novament fora de casa a Santa Bàrbara, en partit que es que ha canviat d’ordre aprofitant que es celebra la Fira de l’Oli de la població planera. Serà un nou test exigent per als roig-i-blancs, tenint en compte que a casa només han cedit una derrota fins al moment, la que es va produir davant el Flix (1-2). Els de Francesc Parra, van retrobar-se amb la victòria en la passada jornada davant un dels rivals més en forma en aquest tram del campionat, l’Olímpic Móra d’Ebre (2-1) que veia truncada la ratxa de quatre jornades consecutives sense perdre. Els partidalencs per la seua banda intentaran recuperar el camí de les victòries, després de tres jornades seguides sumant els tres punts. La victòria els garantiria continuar a la zona noble de la classificació, superant a punts als planers que ara estan a dos punts de diferiència respecte el Jesús i Maria. Un partit que es disputarà dissabte a partir de les 17 hores de la tarda.