Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (29/11/19)

 

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat una modificació del projecte de la plaça de les Dones per poder acabar les obres que fa 5 mesos que estan aturades. En el modificat del projecte s’ha inclòs les obres que es van executar fora de l’àmbit original en una superfície de 765m2 al carrer Martín Buera. Així, l’obra ha passat de tindre un àmbit d’actuació de 2.631 m2 a 3.396 m2. Segons va explicar el tinent d’alcalde de Deltebre Territori, Francisco Castro, en el darrer ple, les obres que s’han executat fora de projecte són una sèrie de treballs a la via pública que estava previst executar més endavant en un projecte annex, però que els tècnics van creure convenient de fer per garantir el bon funcionament de les obres, malgrat això hauria requerit abans d’un modificat del projecte que no es va fer. La realització d’estes obres, fora de l’àmbit original del projecte, han suposat un increment del cost de 43.688 euros que es finançaran a través d’un préstec.

La deltebrenca Dayana Santiago, exregidora de la CUP del municipi, encapçala la candidatura unitària que opta al Secretariat Nacional de la CUP, a la qual hi opten també quatre candidatures individuals. El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l’organització, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals són escollits a través de candidatures col•lectives i quatre, a través de candidatures individuals. La militància cupaire elegirà telemàticament l’equip de 15 persones que formaran part del nou equip executiu i els resultats es donaran a conèixer demà dissabte.

Este pròxim diumenge #Deltebre donarà la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums del municipi. Enguany l’acte comptarà amb la presència dels elfs del Pare Noel que amenitzaran la tarda als més menuts amb l’espectacle musical i familiar “Disco Baralluga”. L’acte serà diumenge a les 18.30 hores a l’Ajuntament.

FUTBOL. A la jornada 13 del grup 1 de la Tercera Catalana, la Cava rep al Camp Nou a un rival directe: l’Ebre escola Esportiva, que és quart classificat a només dos punts dels de la Cava. Pel que fa al Jesús i Maria també s’enfronta a un rival directe: l’Olímpic Móra d’Ebre. Els dos equips estan empatats a 20 punts i són sext i sèptim a la classificació.
A la quarta catalana, el filial de la Cava rebrà al Remolins Bítem B demà dissabte a les 17.00h.