Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (02/12/19)

 

Este dilluns es constituirà el nou Secretariat Nacional de la CUP de la qual en forma part la deltebrenca i exregidora del municipi Dayana Santiago. L’elecció dels 15 membres que formen part del nou Secretarat Nacional es va votar telemàticament per la militància de la CUP entre el 27 i el 29 de novembre i en el procés hi ha participat un 38,8% del cens. Dayana Santiago i Anna Saliente, La candidata de la CUP a les últimes eleccions municipals a Barcelona, encapçalaven la llista conjunta de la formació anticapitalista.

El pressupost del 2020 del Consell Comarcal del Baix Ebre impulsarà la primera fase de la Via Verda del Carrilet. Els pressupostos, aprovats el passat divendres, preveu una partida de 556.965 euros per convertir en Via Verda un tram de 7,2 quilòmetres de longitud, de l’antic traçat del Carrilet de la Cava, comprès entre la rotonda de la C-42, a la vora de l’antiga bòbila d’Anguera i el pont de l’autopista AP-7, a l’Aldea.

Jornada irregular per als equips de Deltebre al grup 1 de la tercera catalana, després de la victòria 3 a 0 de la Cava davant l’Ebre Escola Esportiva i la derrota per 3-2 del Jesús i Maria al Camp de l’Olímpic Móra d’Ebre. a la quarta catalana, la Cava B va guanyar també per 3 a 1al Remolins Bítem.

Deltebre va donar ahir la benvinguda al Nadal amb l’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc. L’acte es va fer a la plaça de l’Ajuntament amb la participació del grup d’animació infantil Disco Baralluga. a més les associacions de dones de Deltebre i la Cava van participar en l’acte repartint borraines i xocolata calenta. L’acte va tindre molt bona acollida de públic que va omplir de gom a gom la plaça de l’Ajuntament.