8 d'agost de 2020
08:31

Busquen un pescador desaparegut al litoral de Deltebre

2019-12-03T18:45:58+01:003 de desembre de 2019|Societat|

La Guàrdia Civil, Salvament Marítim, la Creu Roja i els Mossos d’Esquadra busquen des de dissabte un veí de Vilafranca del Penedès, de nacionalitat romanesa i de 50 anys, que està desaparegut. El fill va trobar el cotxe i el remolc a Deltebre però no hi era la barca i es creu que va sortir a pescar. En la recerca, dirigida per la Guàrdia Civil, hi participen també cinc patrulles dels Mossos, que han rastrejat tot el litoral deltaic per terra i també la primera línia de mar, amb l’ajuda de l’embarcació LSVenus de Creu Roja. Segueix sobrevolant la zona l’avió SASEMAR 101 de Salvament Marítim i també hi ha participat l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat que ja s’ha retirat.

De moment la recerca no ha donat cap resultat. Les tasques se suspendran quan es faci fosc i es reprendran aquest dimecres al matí.