Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (05/12/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre repartirà 5.000 bosses reutilitzables per a reduir el plàstic d’un sol ús. Així, els veïns i veïnes de Deltebre rebran a casa seua, durant els pròxims dies, una bossa de compra reutilitzable per tal d’evitar, de manera progressiva, la utilització de bosses de plàstic. En total es distribuiran al voltant de 5.000 bosses amb el lema #DeltebreRecicla i, conjuntament amb les bosses, també s’adjuntarà un fulletó amb consells de reciclatge.

La deltebrenca Dayana Santiago és la nova responsable de l’àrea de comunicació del Secretariat Nacional de la CUP i és una de les quatre noves portaveus del nou òrgan. Segons ha valorat Santiago el nou secretariat, renovat amb un suport del 68% de la militància, és un equip cohesionat, plural i equilibrat territorialment, en gènere i en edat. El nou Secretariat escollit per a un període de dos anys haurà de gestionar la coordinació política de la CUP.

Este pròxim diumenge 8 de desembre es celebra a Deltebre el tradicional mercadet de Nadal. Hi haurà atraccions, tallers infantils, actuacions i més de 25 parades de comerços i entitats. el mercadet estarà situat al carrer Major des de les 10 del matí i fins a les 20.00h del vespre. El mercadet de Nadal està organitzat per Fecotur i l’ajuntament de Deltebre.

El pròxim divendres 13 de desembre es presentarà a la Biblioteca Delta de l’Ebre la novel•la El Reverendo, escrita per Jordi Casanova Giner. La novel•la tracta de la lluita interior d’un capellà amb el celibat i la seva lluita amb la guerrilla colombiana.

El camp de l’Aube acollirà demà el torneig Avatars Cup,que s’ha convertit ja en tot un clàssic este pont de desembre. En esta edició participaran 17 equips en la categoria benjamí de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona i Lleida. Pel matí es faran les fases grups i per la tarda les eliminatòries i les fases finals. El torneig està organitzat pel l’Avatars Academy amb la col•laboració de la Unió Esportiva Jesús i Maria i l’Ajuntament de Deltebre.