Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (10/12/19)

 

El grup municipal d’ERC-Més Deltebre portarà al ple ordinari d’este dimecres una moció per a dignificar i posar en valor la Junta de segregació que va aconseguir que Deltebre es constituís en un municipi independent. Proposen per exemple que la nova rotonda entre els carrers 1 d’Octubre i avinguda Robert Graupera siga batejada com rotonda Junta de segregació de Deltebre. Els republicans presentaran cinc mocions al ple de dimecres.

Els usuaris de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ja poden utilitzar el mòbil per fer les admissions en cas d’una visita programada i evitar així el pas pel taulell o per les pantalles d’admissió. L’ICS Terres de l’Ebre ha desenvolupat una nova aplicació mòbil que permet via bluetooth cercar les visites programades i fa l’admissió per al CIP registrat a l’aplicació.

L’Associació Futbol Sala de Deltebre FF Motors s’ha situat a només 5 punts del líder de la Lliga després de disputar este passat cap de setmana el partit ajornat a Benifallet. Els de Deltebre van aconseguir una ajustada victòria per 1 a 2.

Este Dijous 12 de desembre, la biblioteca Delta de l’Ebre ha programat una sessió de Contacontes i manualitats del conte nadalenc ‘Estella, la fada del Delta’, a càrrec de l’autora Carme Franch Rius. L’activitat serà a les 17:30 hores a la Biblioteca Delta de l’Ebre.