28 de setembre de 2020
13:38

Enlairem Deltebre farà balanç dels primers sis mesos de govern amb una assembla oberta a la ciutadania

2019-12-12T17:26:55+01:0012 de desembre de 2019|Política|

El govern d’Enlairem Deltebre celebrarà una reunió informativa per als veïns i veïnes de Deltebre amb la finalitat de fer balanç dels primers sis mesos d’acció de govern, i de d’analitzar les diferents propostes de futur per al municipi que està treballant l’equip de govern.

De fet, l’assemblea informativa és una acció que ja més de 8 anys que es realitza per part de l’equip encapçalat per Lluís Soler i és una mesura per tal de retre comptes a la ciutadania.

En aquest sentit, el cap local del PDeCAT a Deltebre, Carlos Serra, ha remarcat que “durant aquest mandat seguirem aplicant les accions de proximitat i transparència que hem anat realitzant durant els darrers anys ja que aquestes formen part de la manera de fer i de la manera de ser del nostre grup”.

La reunió d’aquest divendres serà a les 21.30 hores a l’Espai Puntual, ubicat al costat de l’Ajuntament de Deltebre, i comptarà amb la intervenció dels membres de l’equip de govern d’Enlairem Deltebre, com també per part del propi alcalde de Deltebre, Lluís Soler.