23 de setembre de 2020
12:24

Alcaldes i regants demanen 6 M€ per començar a actuar contra la regressió del Delta

2019-12-18T18:01:29+01:0018 de desembre de 2019|Política|

Una delegació de la Taula del Consens pel Delta s’ha reunit aquest dimecres amb la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, amb l’objectiu de reclamar inversions urgents per frenar la regressió del delta de l’Ebre. En concret, la representació ebrenca, integrada pels alcaldes d’Amposta, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja i pels presidents de les comunitats de regants dels canals de la dreta i esquerra de l’Ebre, li ha presentat el Pla Delta, un document de treball consensuat al territori que proposa mesures urgents a curt, mitjà i llarg termini per frenar la regressió deltaica.

En la reunió, celebrada a Madrid, la delegació de la Taula del Consens ha reclamat una partida de 6 milions d’euros, a assignar al pressupost general de 2020, per iniciar les actuacions més urgents contra la regressió.