L’Empresa Deltapolet Natura i Sabers de Deltebre va guanyar el premi Contribució a la Conservació en els Star Awards que organitza la federació Europarc.

L’empresa ha rebut el premi per mantenir la seua filosofia, que té com a objectiu principal obtenir i processar recursos sense utilitzar màquines ni productes químics. El negoci de Deltapolet es basa en la natura, el coneixement local, la sostenibilitat i la conservació. Els premis van ser entregats en la sessió de la Charter Award Ceremony 2019 al European Committee of the Regions a Brussel·les.

El guanyador en cada categoria anirà a una votació pública, on el guanyador general rebrà, un lloc a la Conferència Europarc 2020 que tindrà lloc entre el 27 i el 30 d’octubre, a Neusiedler See-Parc Nacional Seewinkel d’Àustria. La votació acaba el 31 de gener, i el negoci amb més vots serà el guanyador.

L’empresa ha rebut el premi per mantenir la seua filosofia, que té com a objectiu principal obtenir i processar recursos sense utilitzar màquines ni productes químics. El negoci de Deltapolet es basa en la natura, el coneixement local, la sostenibilitat i la conservació.