19 de setembre de 2020
11:00

Marcel Mauri celebra la unitat independentista en la defensa de Torra després de la inhabilitació de la JEC

2020-02-14T10:05:38+01:004 de gener de 2020|Política|

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha celebrat aquest dissabte que hi hagi unitat independentista en la defensa del president de la Generalitat, Quim Torra, després de la inhabilitació de la Junta Electoral Central (JEC). S’ha referit a la proposta conjunta que han presentat JxCat, ERC i CUP. En declaracions al Parlament, Mauri ha refermat el seu suport a Torra i a les institucions catalanes enfront de la “repressió” de l’Estat i la “judicialització” de la política. També ha aprofitat per recordar que la Generalitat i la seva Presidència són prèvies a la Constitució. “Les institucions catalanes no es poden maltractar d’aquesta forma, ja n’hi ha prou d’actuar amb aquesta repressió”, ha insistit Mauri, que ha carregat contra l’actitud “venjativa” dels poders de l’Estat.