20 de setembre de 2020
22:41

Notícies Delta.cat (10/01/20)

2020-09-20T10:33:15+02:0010 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (10/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (10/01/20)

 

El Festival Deltebre Dansa NO comptarà enguany amb la icònica carpa de circ. Després de celebrar els quinze anys en la passada edició, el festival vol fer un pas endavant cap a la professionalització. L’Edició del 2020 del Deltebre Dansa tindrà lloc entre el 6 i el 19 de juliol.

El Consorci d’Aigües de Tarragona revisarà a fons la canonada principal per evitar avaries com la de l’Ampolla. L’entitat ha avançat que durà a terme un projecte d’auscultació per radiografiar l’estat dels 75 quilòmetre de tub que duu l’aigua de l’Ebre fins a Tarragona. A més, el CAT ha encarregat un estudi al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) per esbrinar les causes del trencament de la canonada.

Després de l’aturada per les festes de Nadal, este cap de setmana torna la competició al Grup 1 de la Tercera Catalana. La Cava torna amb canvi d’entrenador, després que la junta Directiva decidís destituir Narcís Laboria. El nou tècnic és Carlos Gilabert amb experiència al futbol base de la Rapitenca i al primer equip de l’Ulldecona. Gilabert s’estrenarà en un desplaçament complicat dissabte al camp de la santa Creu davant el Jesús Catalònia.

D’altra banda el Jesús i Maria, es desplaça al camp de tercer classificat, l’Aldeana. serà un partit complicat per al homes de David Garcia que actualment són vuitens a la classificació amb 24 punts.

A la quarta catalana, el filial de la Cava es desplaça al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre.

La biblioteca Delta de l’Ebre ha incorporat este mes de gener novetats literàries al seu fons bibliogràfic. Així es pot gaudir de noves lectures com ‘Gina’ de l’escriptora ampostina Maria Climent, una de les autores emergents més ben valorades. Entre les novetat en català destaquen també ‘Tot el bé i tot el mal’ de Care santos, ‘ ‘La mort lenta’ de Javier Mas Cravioto. També es pot trobar Terra Alta de Javier Cercas, ‘Algun día hoy’ d’Angela Becerra o ‘Gente normal’ de Ally Rooney entre altres novetats. Els llibres s’han pogut adquirir amb el suport de la Generalitat de Catalunya.