20 de setembre de 2020
22:25

Notícies Delta.cat (13/01/20)

2020-09-20T10:33:14+02:0013 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (13/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (13/01/20)

 

Divendres passat van finalitzar de forma oficial les obres de la rotonda del Camp Nou, amb la plantació de gespa i la instal•lació del reg. La finalització d’estes obres coincidien amb l’inici en pocs dies de la construcció de la nova rotonda a l’encreuament de la TV-3454 amb el carrer Pintor sorolla, una altre del punts negres de la sinistralitat a Deltebre. El departament de Territori i sostenibilitat ha col•locat ja els cartells que anuncien l’inici de les obres. Cal recordar que el projecte d’esta rotonda es va modificar per evitar l’enderroc de les cases que hi ha a la zona.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha convocat una nova edició del curs “Atendre un punt d’informació del Parc”, dirigit a totes aquelles empreses turístiques del Delta que, de manera voluntària, vulguen acreditar-se i actuar com a punt d’informació del Parc. El curs tindrà una durada de 33 hores i es farà entre el 4 de febrer i el 10 de març.

Avui dilluns entra en servei la nova variant ferroviària de doble via entre Vandellòs i Tarragona que suposarà un empitjorament dels serveis ferroviaris a les Terres de l’Ebre

Derrota de la Cava per 2-0 de la Cava davant el Jesús Catalònia. El nou entrenador, Carlos Gilabert s’ha estrenat amb una derrota que ha fet caure als de la Cava fins al novè lloc de la classificació, despenjant-se del grup capdavanter. L’Aldeana-Jesús i Maria es va suspendre per la mort del pare d’un jugador. El filial de la Cava va empAtar a 1 gol a camp de l’Olímpic Móra d’Ebre.

Victòria còmoda del l’Associació Futbol sala Deltebre FF Motors davant la Rapitenca per 4 -0, una victòria que consolida als de Deltebre en el segon lloc de la classificació.