26 de maig de 2020
14:48

El Rebost, amb Gustavo Turon: Gluten i celiaquia

2020-05-11T05:33:13+02:0014 de gener de 2020|El Recapte|
Ràdio Delta 107.6 FM
El Rebost, amb Gustavo Turon: Gluten i celiaquia
Ràdio Delta 107.6 FMEl Rebost, amb Gustavo Turon: Gluten i celiaquia

 

El Rebost d’avui, l’hem dedicat a parlar de la celiaquia i de la jornada que hi ha programada per al proper dilluns 20 de gener a Deltebre, durant la qual es donarà informació sobre la patologia, què és i quins reptes afronta el negoci de la restauració al voltant dels consumidors sensibles al gluten.
Hem comptat amb la participació via telefònica de la delegada da l’Associació de celíacs de Catalunya al Baix Ebre-Montsià, Susanna Ferreres, de Carlos Milán, gerent d’Alatria, una empresa de menjar saludable i cuina sense gluten i copropietari d’Eqlibre, i de Daniel Brasé, gerent de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme.