5 de juliol de 2020
19:09

Desè aniversari de l’escola bressol l’Hortet de Deltebre

2020-01-15T19:04:50+01:0015 de gener de 2020|Societat|

El Bressol l’Hortet de Deltebre celebra la seua primera dècada. El model educatiu que segueix és el Montessori. Una pedagogia que té per objectius desenvolupar la personalitat dels infants, ajudar-los a apropar-se al món social i emocional i desenvolupar la seua capacitat intel·lectual plena. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha aprofitat aquest matí de dimecres per visitar l’escola.

El mètode Montessori va adreçat principalment als infants i consisteix en què experimentin per ells mateixos l’entorn que els envolta. Una pedagogia diferent que els ajuda a desenvolupar la seva personalitat i les seves capacitats socials, emocionals i intel·lectuals. És el mètode amb el qual treballa l’escola bressol l’Hortet de Deltebre amb la quarantena d’alumnes que actualment hi ha entre les dues línies de P2 i la de P1. Val a dir, l’única escola reglada al municipi pel departament d’Ensenyament de la Generalitat. Fet que ajuda a les famílies econòmicament.

Un mètode que l’alcalde del municipi, Lluís Soler, ha valorat positivament durant la seua visita a l’escola bressol on ha pogut conèixer les diverses reformes tant exteriors com interiors.

El pròxim mes de febrer l’escola bressol l’Hortet celebrarà 10 anys des de la seva creació. Una fita que des del centre agraeixen a l’ajuntament, a l’Onada i a totes les famílies que els hi ha fet confiança fins ara i a les que esperen que vindran.