20 de setembre de 2020
23:06

Notícies Delta.cat (15/01/20)

2020-09-20T10:33:14+02:0015 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (15/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (15/01/20)

 

El govern d’Enlairem Deltebre confia poder reempendre en les pròximes setmanes les obres de la plaça de les Dones després que s’haja modificat el projecte per a incloure les obres que es van executar fora del projecte inicial. El tinent d’alcalde de Deltebre Territori, Francisco Castro insisteix que s’estan fent els passos necessari per poder acabar l’obra amb tota normalitat.

Bones notícies en la lluita contra les plagues del mosquit i la mosca negra, després que el Govern de la Generalitat, que encara no disposa de pressupostos aprovats per al 2020, haja confirmat en un carta per escrit al COPATE que assumirà la seva aportació 783.490 euros aquest 2019 per lluitar contra les plagues de la mosca negra i el mosquit.

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, farà avui dimecres una reunió de treball amb els representants de les Comunitat de Regants de l’Esquerra i la Dreta de l’Ebre. Entre altres temes, durant la trobada es parlarà sobre els creixements de les algues a les parets dels canals, els tractaments fitosanitaris i la lluita contra el cargol poma. També es plantejarà la proposta d’elaboració i desenvolupament d’un pla de gestió de l’aigua dolça per al delta de l’Ebre.

La companyia del coreògraf Roberto Olivan portarà l’espectacle Socarrel al Festival Tradicionarius de Barcelona. Socarrel és un espectacle que neix de la fusió del moviment, l’electrònica i la polifonia tradicional amb la participació de Roberto Olivan, el ballarí Magí Serra, l’artista electrònic Laurent Delforge, el quartet de veus occitanes Vox Bigerri i el ceramista Joan Panisello.