19 de setembre de 2020
10:29

Torra: “El Delta de l’Ebre necessita una solució ara i aquí, no pot esperar més, cal un pla d’acció immediat”

2020-01-22T17:25:46+01:0022 de gener de 2020|Societat|

“El Delta de l’Ebre necessita una solució ara i aquí, no pot esperar més, cal un pla d’acció immediat”. Així de contundent s’ha mostrat el president de la Generalitat, Quim Torra, després de reunir-se aquest dimecres amb els ajuntaments de l’Ampolla i Deltebre, zones afectades pel temporal Gloria. En declaracions a la premsa, el cap de l’executiu ha explicat que ha convocat els departaments afectats, a una reunió del Comitè de Seguiment, avui a les 16:30 hores al Palau de la Generalitat, per analitzar la situació i avaluar els riscos. Torra, que ha parlat d’”autèntica catàstrofe natural” al Delta, ha demanat “molta prudència” a tota la ciutadania les properes hores i ha mostrat tota la seva “confiança” en els serveis d’emergència, a qui ha agraït l’esforç d’aquests dies.

A la reunió de la tarda hi participaran Torra; el vicepresident, Pere Aragonès; i els consellers de la Presidència, Meritxell Budó; d’Interior, Miquel Buch; d’Educació, Josep Bargalló; de Salut, Alba Vegés; d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.