Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (27/01/20)

 

La Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre, després de treballar tot el cap de setmana va poder posar en marxa ahir diumenge a la tarda l’estació de bombament de Pal, cabdal per poder començar a evacuar l’aigua salada dels arrossar inundats pel temporal Glòria. L’estació va quedar greument afectada pel temporal i els regants han estat tres dies per retirar l’arena acumulada al canal de desguàs i netejar i reparar la maquinària de l’estació de bombeig.

El Consell de Ministres aprovarà demà el primer paquet de mesures per atendre els municipis afectats pel temporal Glòria. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va visitar divendres les zones afectades pel temporal al delta de l’Ebre i va explicar que set ministeris i quatre vicepresidències del govern espanyol s’han posat a treballar per avaluar els danys i tenir dimarts “una resposta immediata” als afectats pel temporal Glòria.

Este cap de setmana ha visitat també Deltebre i les zones afectades pel temporal el vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès. Aragonès va reunir-se amb l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler; el de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor, i el de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, i va comprovar in situ les destrosses provocades per la llevantada.

FUTBOL Bons resultats del Jesús i Maria i la Cava este cap de setmana a la jornada 18 de la tercera catalana en la que el Remolins Bítem, ha refermat el liderat del grup després de la derrota del Batea. El Jesús i Maria ha aconseguit un valuós empat 2- 2 davant un rival directe com és l’Ebre Escola Esportiva. Amb l’empat, el Jesús i Maria es manté quint a la classificació amb 31 punts seguit de la Cava amb 30. L’equip blanc-i-blau va aconseguir una victòria balsàmica per 7 a 0 davant el cuer sant Jaume, el que li ha permès escalar fins al sisè lloc a la taula classificatòria i mantindre encara les aspiracions per estar entre el cinc millors equips.

A la quarta catalana el filial de la Cava es va imposar 2 a 4 a l’Ebre Escola Esportiva.

Pel que fa al futbol sala. L’AFS Deltebre no ha pogut mantindre el liderat de la lliga de Futbol sala després de perdre per 4 a 1 davant el Golafre