El pavelló poliesportiu de La Sénia va viure dissabte passat una sempre especial jornada de gimnàstica rítmica, la que coincideix amb l’inici de la lliga territorial dels Jocs Esportius Escolars organitzada pels consells esportius de les Terres de l’Ebre i que suposa en alguns casos el bateig en una competició oficial per a moltes esportistes. Repartides en trenta categories i nivells diferents la trobada es va desenvolupar durant tot el dia, deixant el tram matinal per als individuals i conjunts dels nivells B i C, i la tarde per als nivells A i obert.

Per als deu clubs i escoles de rítmica inscrits al campionat significa és l’oportunitat de donar als seus esportistes l’opció d’anar millorant els seus coneixements tècnics, i poder créixer gràcies a un calendari que continuarà el 29 de febrer a Alcanar i seguirà el 21 d’abril a l’Ametlla de Mar i acabarà el 25 d’abril a Sant Jaume d’Enveja. De les quatre marques obtingudes per les gimnastes es farà una mitjana general, sense tenir en compte la nota més baixa, i així establir la classificació que marcarà el rànquing per anar a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars, un programa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. En el cas de La Sénia la jornada va estar organitzada per l’Ajuntament, el Consell Esportiu del Montsià i la Rítmica La Sénia-País del Moble.

Els guanyadors de les diferents categories van ser els següents: CADET B: Denisa Daraban (Club Rítmica Tortosa). INFANTIL B: Marta Marsal (Club Rítmica Tortosa). ALEVÍ B: Paula Robert (EM Rítmica Tortosa WIN). BENJAMÍ B: Ariadna Miralles (Club Rítmica Tortosa). PREBENJAMÍ B: Noa Benaiges (CGR l’Ampolla). CADET C: Selena Sarracedo (Rítmica Sant Jaume). INFANTIL C: Carla Rebull (Rítmica Amposta). ALEVÍ C: Amaia Meseguer (Rítmica La Sénia “País del Moble”). BENJAMÍ C: Júlia Vidal (EM Rítmica Tortosa WIN). PREBENJAMÍ C: Elia Messeguer (Club Rítmica Tortosa). INFANTIL CONJUNTS B: Rítmica Sant Jaume. ALEVÍ CONJUNTS B: Rítmica Sant Jaume. BENJAMÍ CONJUNTS B: CGR l’Ampolla. PREBENJAMÍ CONJUNTS B: CGR l’Ampolla. BENJAMÍ CONJUNTS B: CE Canareu. PREBENJAMÍ CONJUNTS C: Rítmica Amposta “Aladdin”. INFANTIL DUOS/TRIOS/QUARTETS: Rítmica Sant Jaume Trio. ALEVÍ DUOS/TRIOS/QUARTETS: EM Rítmica Tortosa WIN Duo. BENJAMÍ DUOS/TRIOS/QUARTETS: Rítmica Amposta Duo A. PREBENJAMÍ DUOS/TRIOS/QUARTETS: Rítmica Sant Jaume Trio. CADET A: Nara Serret (Rítmica La Sénia “País del Moble”). INFANTIL A: Adelina Petreus (CE Canareu). ALEVÍ A: Ania Marcoval (Rítmica La Sénia “País del Moble”). BENJAMÍ A: Júlia Aspa (Rítmica la Sénia “País del Moble”). CADET CONJUNTS A: CE Canareu. INFANTIL CONJUNTS A: AME l’Ametlla de Mar. ALEVÍ CONJUNTS A: Rítmica La Sénia “País del Moble”. OPEN CADET/JUVENIL: Alexia Barreda (Rítmica La Sénia “País del Moble”). OPEN INFANTIL: Joana Agudo (Rítmica Xaloc). SC: Antonio Lopez (Rítmica Amposta). Tots els resultats es poden consultar a www.cemontsia.cat