Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (31/01/20)

 

El Barça ha acceptat la proposta del CD la Cava i jugarà un partit amistós a les instal•lacions municipals del camp Nou de Deltebre. Serà una partit benèfic per als afectats pel temporal Glòria i es jugarà abans que acabe la temporada. Segons ha confirmat el club blanc-i-blau, després que la setmana passada el president Josep Arques fes la proposta al Barça a través del mitjans de comunicació, ahir va poder mantindre una trucada telefònica amb el president, Josep Maria Bartomeu, qui li va confirmar que el partit amistós es disputarà. El partit es jugarà aprofitant una aturada de la competició per seleccions i el Barça s’ha compromès a portar els millors jugadors disponibles de la plantilla del primer equip.

Al Grup 1 de la Tercera Catalana, jornada 19. El Jesús i Maria té un desplaçament complicat a camp del Batea que necessita guanyar després de tres jornades sense fer-ho el que li ha costat el liderat del grup. El Batea i el Jesús i Maria són 4t i 5è a la classificació amb una diferència de 6 punts. El partit Batea- Jesús i Maria es disputarà diumenge a les 16.15 hores.

La Cava després de la golejada balsàmica de la setmana passada davant el sant Jaume es desplaça demà dissabte a camp de la Rapitenca B. Els de la Cava han de guanyar els tres punts si no volen despenjar-se del grup capdavanter de la lliga. La Cava és ara sisè classificat amb 30 punt. El partit es disputarà a les 17.45h al camp de la Devesa.
El filial de la Cava descansa esta jornada a la quarta catalana.

L’Associació de Futbol Sala Deltebre ha deixat perdre dos punts més del pavelló Andrés Ferri, després d’empatar ahir davant el Campredó, en el partit avançat de la primera jornada de la segona volta. Els de Deltebre van haver de remuntar dos cops el marcador, ja que el Campredó es va avançar als 30 segons de partit. L’entrenador Màxim Navarro lamenta el fet que en dos jornades l’AFS Deltebre haja perdut 5 punts a casa, després que la setmana passada perdés el liderat en el duel amb el Golafre.

Unió de Pagesos ha convocat el pròxim dimecres dia 5 de febrer una tractorada en defensa del delta de l’Ebre. Amb el lema ‘Ni un pas més enrere’, la marxa de tractors es farà entre Deltebre i la platja de la Marquesa. La trobada serà a les 10.00h als sequers del cementiri.
Encara parlant dels efectes del temporal Glòria, demà dissabte 1 de febrer e farà una Neteja popular a la platja de la Marquesa. La trobada dels participants serà a les 10:00 hores, al restaurant Los Vascos.

AGENDA Esta tarda a la Biblioteca Delta de l’Ebre hi haurà el Recital de poesia ‘Josep M. Mola recita a Federico Garcia Lorca’. A les 19:00 hores a l’Espai Polivalent Eliseo Vives.