La Cava va guanyar al camp de la Rapitenca B (1-2) i, d’aquesta forma, encadena dues victòries seguides i s’acosta els primers classificats. Queden partits i, per tant, manté la il.lusió per poder lluitar per la segona plaça que dona opció a fer la promoció d’ascens.
Primera part amb molt de joc al mig del camp i poques oportunitats de gol dels dos equips. A la segona la dinàmica del partit ha continuat igual. Al minut 15, un clar penal no assenyalat a Manel Tomàs ha donat pas, aquesta vegada si, a un altre penal a favor dels caveros (21’) xiulat a Manel Piqueras per joc perillós. La Cava ha marcat (Smail Kassemy). Amb el 0-1, els rapitencs han reaccionat, tenint més profunditat i empatant amb un bon cop de cap de Josep Ramon (81’). Fins i tot podia haver guanyat el partit si hagues aprofitat clares ocasions de gol, però ha estat La Cava (Juan Marcos Ruiz Girón, un dels darrers fitxatges)), en un contratac, qui ha deixat el definitiu 1-2 als 88’.