Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (14/02/20)

 

La pijamada Party obrirà esta nit el carnaval de Deltebre en una festa organitzada pel quintos i quintes de 2002. El cap de setmana de carnaval tindrà el seu punt àlgid demà dissabte amb la Rua que recorrerà el carrers de Deltebre i en la que enguany participen més d’un miler de persones i 25 comparses, si bé només entren a concurs 21. La Rua sortirà a les 17.00 hores des de l’inici de l’avinguda Robert Graupera.

Més enllà de la rua, dissabte a la nit se celebra el carnaval jove a la dicoteca MUUM i el Carnaval es complementarà diumenge amb el cinquè concurs de disfresses canines, que compta amb la col•laboració de DeltaRescat, i el Carnaval Infantil diumenge a la tarda amb una festa al pavelló lo salat.

La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, s’ha compromès a actuar al delta de l’Ebre i a presentar un pla d’acció abans de l’estiu. La ministra, en una intervenció al Senat, va admetre que la manca de sediments és un problema per al Delta i va assegurar que el Ministeri tindrà en compte les propostes del Pla Delta de la Taula de Consens i Terrritori.

FUTBOL Al Grup 1 de la Tercera Catalana la Cava visitarà demà el camp de l’Amposta B, en un partit que es disputarà a les 16.00 hores a l’estadi municipal ampostí. La cava és ara sisè a la classificació mentre que l’Amposta es troba a la part baia en el 16è lloc de la Taula classificatòria. El Jesús i Maria també juga dema dissabte a camp del Jesús Catalònia, l’11è classificat, mentre els partidalencs ocupen ara el cinquè lloc. El partit serà demà al municipal de la santa Creu a les 16.30 hores.
L’associació de Futbol Sala Deltebre, després de guanyar 0-6 al camp de l’AME Bull Boys de l’Ametlla de Mar, juga este cap de setmana a camp del TM Tortosa.