26 de maig de 2020
14:37

El Catalònia, més efectiu que el Jesús i Maria (3-0)

2020-05-26T05:33:44+02:0017 de febrer de 2020|Esports Resum partits de futbol|

El Catalònia, després de quatre jornades, va tornar a guanyar (3-0). Va fer-ho contra el Jesús i Maria. Partit molt igualat a la primera meitat, amb poques ocasions. En els darrers deu minuts, el Catalònia va poder crear una jugada per banda esquerra i la centrada de Lluís va rematar-la Marc Prades fent l’1-0. Poc després, arran d’una falta, acció d’estratègia que va propiciar una centrada de Martí per la dreta que va culminar-la Aleix al segon pal amb el 2-0. A la represa, el Jesús i Maria, que buscava no desconectar.se de les cinc primers places, va arriscar amb defensa de 3 i va intentar entrar en el partit. Però excepte dues jugades en què va reclamar penal, no va poder fer ocasions clares-. El Catalònia va estar ben posat i a la contra, amb espais, va gaudir de diverses situacions per sentenciar, algunes foren avortades per fores de joc. Al final. una d’aquestes jugades va suposar una contra en què Aleix va assistir a Prades que va marcar el 3-0 definitiu.