26 de maig de 2020
15:26

Manelet manté viu a la Cava, amb el gol del triomf a Amposta (1-2)

2020-05-26T05:33:44+02:0017 de febrer de 2020|Esports Resum partits de futbol|

La Cava va guanyar a Amposta (1-2) i es manté en la lluita. És cinquè. El partit va ser molt igualat a la primera meitat si bé les arribades caveres van ser diverses i més clares. A l’inici de la represa, el local Sergi va afusellar de falta directa. Amb l’1-0, la Cava va haver de remar amb més intensitat i l’Amposta, limitat d’efectius i amb juvenils, va haver de fer-se enrera. Els visitants van reclamar un penal, a la imatge es comprova que ho era, i van tenir un parell d’opcions fins que Bouj va assistir a Amine que va empatar. A darrera hora, Manel va aprofitar una pàssada a l’espai d’Amine i va batre a Carlos Beltri per baix. Fou l’1-2 i l’esperança cavera que es manté.