Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (17/02/20)

La comparsa somnis de Llibertat de l’associació de Veïns del Barracot ha estat la guanyadora de la Rua del Carnaval de Deltebre 2020 que enguany ha comptat amb la participació de 21 comparses i de més d’un miler de persones.
A més dels veïns del Barracot, que ja han guanyat tres cops el Carnaval de Deltebre, els altres guanyadors de la Rua van ser l’Associació de Dones de Deltebre que han guanyat el premi a la millor disfressa amb un vestit elaborat amb paper de diari. El premi a la millor carrossa ha estat per a una colla d’amics que va escenificar la pel•lícula animada Coco. Temps de Lleure s’ha endut el premi a la comparsa més original, recreant el clima màgic del circ. El premi a la comparsa més xaladora ha estat per segon any per a l’Associació de Veïns de Jesús i Maria amb la temàtica “Cubanos Sabrosón i el premi a la millor coreografia se l’ha endut l’entitat Deltebre Aprèn a Ballar, que ha portat el ritme de Bollywood al carnaval de Deltebre.

La plataforma Trens Dignes, en una protesta ahir diumenge a l’estació de l’Aldea, ha exigit més connexions amb trens de l’Alta Velocitat, més freqüències dels regionals a les línies R-15 i l’R-16 i el retorn dels quatre Euromed perduts amb la posada en marxa de la variant de Vandellòs del corredor mediterrani.

La jornada futbolística del cap de setmana s’ha tancat amb una victòria per 1 a 2 de la Cava a camp de l’Amposta B i amb la derrota per 3 a 0 del Jesús i Maria davant el Jesús Catalònia.
La Cava, tot i començar perdent davant el filial de l’Amposta no va abaixar el braços i va fer mèrit per endur-se finalment la victòria amb gols d’Amine i Manelet. Amb esta victòria la Cava suma ja cinc jornades consecutives sense perdre i continua al grup capdavanter del grup com a cinquè classificat.
El Jesús i Maria va enfrontar el partit amb moltes baixes i no va tindre opcions davant el Jesús Catalònia que es va posar davant en el marcador al minut 30 i va marxar al descans amb un 2-0 a favor. El partit va quedar sentenciat amb el 3-0 al minut 77.

Pel que fa a l’associació de Futbol sala de Deltebre FF Motors, després de guanyar dijous 6 a 0 a ll Bull Boys de l’Ametlla de Mar no va poder superar el TM Tortosa en el partit que es va disputar dissabte al pavelló Andrés Ferri. Els de Deltebre van perdre per 3 a 4 davant un equip jove que va lluitar el partit fins al final.