5 de juny de 2020
21:20

L’enginyer Josep Maria Franquet abordarà aquest dijous la problemàtica del tram final de l’Ebre en el cicle de conferències de la PDE

2020-02-18T15:01:14+01:0018 de febrer de 2020|Societat|

En el marc del cicle de conferències ‘Ebre, canvi climàtic i gestió de recursos’, organitzat per la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), aquest dijous, 20 de febrer, el director del centre associat de la UNED a Tortosa, Josep Maria Franquet, pronunciarà una xerrada sobre la problemàtica del riu ebre en el seu tram final.

La conferència tindrà lloc a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Tortosa.

L’objectiu de la PDE amb aquest cicle de conferències és actualitzar i enfortir els arguments tècnics antitransvasistes, al mateix temps que fer visible el treball i reforçar els vincles amb la comunitat científica.