Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (18/02/20)

 

Ports de la Generalitat ha invertit 85.000 euros en la reordenació de la dàrsena pesquera del port de Deltebre amb l’objectiu de donar més qualitat de servei al sector pesquer. La principal inversió ha estat la creació d’un vial directe al moll dels pescadors.

El president del Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, s’ha compromès a intercedir davant de les empreses que formen el Consorci de Compensació d’Assegurances perquè es maximitzen i agilitzen les indemnitzacions pels danys que el temporal Gloria va causar al delta de l’Ebre. Segons ha assegurat, ell mateix ja ha traslladat aquesta voluntat als responsables d’Unespa, l’associació que aplega les asseguradores espanyoles i que està afiliada a Foment. Ahir la patronal catalana va traslladar al Delta la reunió mensual del seu comitè directiu i va aprofitar per visitar els estralls que va causar la llevantada a més d’escoltar les propostes dels experts i representants de les administracions del territori.

L’alcalde de l’Aldea Xavier Royo ha estat nomenat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, com a nou president del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). L’alcalde de l’Aldea substitueix en el càrrec a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que presidia l’ens des del novembre del 2018.