11 de juliol de 2020
20:16

Entrevista a Aleix Franch, coordinador del futbol base del Jesús i Maria

2020-07-11T06:33:33+02:0019 de febrer de 2020|Al Dia. Terres de l'Ebre|
Ràdio Delta 107.6 FM
Entrevista a Aleix Franch, coordinador del futbol base del Jesús i Maria
Ràdio Delta 107.6 FMEntrevista a Aleix Franch, coordinador del futbol base del Jesús i Maria

 

Avatars Academy amb la col·laboració del Jesús i Maria organitza aquest cap de setmana el Torneig “Petits Herois” en el que prendran part 16 equips de categories benjamí futbol-7 de clubs tant prestigiosos com el València, el Llevant, el Villareal o el Cornellà, només per citar-ne alguns. Es tracta d’un torneig que arriba a la segona edició després de la que va tenir lloc l’any passat a l’Ametlla de Mar.. Es tracta d’un torneig benèfic que no té altra finalitat que la de recollir fons per ajudar en la investigació del càncer infantil
Per conèixer-ne més detalls de l’edició d’enguany, que es durà a terme, Josep Pirach ha entrevistat a Aleix Franch, coordinador del futbol base de la U.E. Jesús i Maria.