5 de juny de 2020
16:35

L’AFS Deltebre disputarà un partit contra el FC Barcelona en favor de la lliga contra el càncer

2020-03-05T18:39:29+01:005 de març de 2020|Esports|

L’Associació de Futbol Sala Deltebre (que disputa els seus partits dins la lliga comarcal de les Terres de l’Ebre) i la delegació de la lliga contra el Càncer a les Terres de l’Ebre han signat un acord per tal d’organitzar un partit solidari en favor de l’entitat que combat aquesta malaltia, davant de la secció de veterans del FC Barcelona de Futbol Sala.

Coincidirà amb la celebració del trenta-cinquè aniversari del club deltebrenc, quan al pavelló Andrés Ferri de la localitat s’ha tancat aquest compromís amistós que es disputarà el proper 28 de juny.

El partit benèfic tindrà un cost simbòlic de tres euros l’entrada i tota la recaptació es farà entrega a la Lliga Contra el Càncer encapçalada per la seva presidenta, Natàlia Alvarado. Properament s’informarà dels llocs de la venta d’entrades. Durant la confrontació hi haurà el sorteig de pilotes i camisetes del FC Barcelona, signada pels jugadors del primer equip blau-grana.