8 d'agost de 2020
08:28

La Cava frena el líder i ajusta la part alta de la taula (2-1)

2020-03-20T16:21:24+01:008 de març de 2020|Esports|

La Cava va guanyar el líder que portava 9 victòries seguides. D’entrada, els locals van sortir amb convicció i van tenir un parell de possibilitats,amb una jugada en què van reclamar vermella per una falta a Bouj. Poc a poc,, el R Bítem es va fer dominador de la pilota però la Cava, que així ho plantejava, va estar amb les línies molt juntes i tancant espais. Per això van haver poques opcions en una primera meitat igualada. A la represa, el partit va obrir-se. El Rem Bitem, amb un golàs d’Aleix Chavarria, va posar-se amb el 0-1. Però la Cava,, en una contra de manual, va empatar. El partit es va trencar. Els visitants van disposar d’un penal que hagués pogut ser l’1-2. Però la pilota va anar al pal amb el llançament de Moha. El líder es va anar ensorrant i la Cava, amb espais i amb el duel fracturat, va tenir encert per culminar una bona jugada i fer el 2-1 davant de la il.lusió de l’afició local que veu com el seu equip creix i encara esrà enganxat a les primers places.