8 d'agost de 2020
08:36

El CD la Cava dona suport al partit benèfic entre el Nàstic i el Barça, i convida a l’afició a desplaçar-se a Tarragona

2020-03-24T22:04:25+01:0010 de març de 2020|Esports|

El CD la Cava està d’acord que el partit solidari que va proposar disputar amb el FC Barcelona per recollir diners per als damnificats temporal Glòria al delta de l’Ebre es jugui a Tarragona entre el Nàstic i el primer equip blaugrana.

Segons que ha explicat el club cavero en un comunicat que ha fet públic aquest dimarts, la setmana passada es va celebrar una reunió entre el FC Barcelona, la Federació Catalana de Futbol, la Generalitat de Catalunya i “altres parts” implicades en coordinar la iniciativa del partit benèfic i es va decidir que es jugués entre el Barça i el Nàstic de Tarragona “amb l’objectiu de buscar la millor manera possible de recollir com més fons possibles per ajudar a tothom i que a la vegada tothom es sentís representat”.

“Encara que ens hauria agradat jugar al nostre estadi, recolzem plenament aquesta decisió” assegura el CD la Cava en el comunicat. A la vegada, el club de Deltebre aprofita per convidar “tots els organismes municipals, a totes les penyes blaugranes i resta d’associacions que volien sentir-se representats en aquest partit benèfic a participar-hi amb l’objectiu de recollir fons per pal·liar els desperfectes del temporal Glòria a les Terres de l’Ebre”.

Podeu llegir íntegrament el comunicat del CD La Cava a continuació.