26 de maig de 2020
14:12

El Centre Esportiu del Delta celebrarà el seu aniversari amb un cap de setmana d’activitats

2020-03-24T20:03:08+01:0010 de març de 2020|Esports|

El govern municipal ha presentat els actes que commemoraran el primer any d’obertura del Centre Esportiu del Delta. Les activitats es realitzaran durant el cap de setmana del 28 i 29 de març i, a banda de dos dies de portes obertes on la ciutadania podrà gaudir de les instal·lacions de manera gratuïta, també es realitzaran diferents classes obertes de ioga, ciclo indoor, zumba, pilates, etc.

El director del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu, ha explicat que “durant aquests dos dies volem que la ciutadania pugui descobrir les instal·lacions i gaudir d’una demostració de les diferents activitats que oferim a l’equipament municipal”. Bertomeu ha destacat que més enllà de les activitats esportives, la celebració del primer aniversari del Centre Esportiu del Delta també comptarà amb una festa d’aniversari que es celebrarà el dissabte dia 28 de març per la nit. Aquesta festa inclou sopar, música amb un DJ i diferents sorpreses. Les inscripcions estan obertes fins el proper dia 22 de març a la recepció del Centre Esportiu del Delta.

L’aniversari també comptarà amb activitats organitzades per les empreses ubicades a les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta, així com també amb inflables per als xiquets i xiquetes, i un concert de l’Espiga d’Or.

Més de 1.000 abonats

Les instal·lacions del centre es van obrir el passat 17 de març i, durant tot aquest any d’activitat, el Centre Esportiu del Delta ha permès dinamitzar l’activitat esportiva al municipi i ha superat el miler d’abonats. El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat que “Deltebre disposa d’un equipament esportiu de referència que dóna servei als municipis del Delta de l’Ebre”. En aquest sentit, Bertomeu ha subratllat que “durant tot aquest any hem estudiat les necessitats dels abonats per tal d’oferir un servei adequat per implementar millores en benefici dels usuaris”.

D’aquesta manera, durant aquest any s’ha modificat l’horari d’obertura, el qual ara és a les 7h del matí enlloc de les 7.30h, s’ha incrementat l’oferta de classes dirigides, s’han modificat les quotes adaptades a les realitats de les famílies de Deltebre i, també, s’han incorporat bonificacions a les tarifes d’accés al Centre Esportiu del Delta amb els ajuts als tributs locals per tal de facilitar que els veïns i veïnes puguin accedir al centre. A més, amb la licitació del nou contracte de dinamització de les activitats, també es cercarà una major ampliació de les classes dirigides que hi ha actualment, per tal de donar major cobertura al miler d’abonats que actualment disposa el Centre Esportiu del Delta.

Finalment, el director del Centre Esportiu del Delta també ha detallat que el proper 21 de març es realitzarà una Triatló del Centre Esportiu del Delta per tal de poder preparar als atletes que participin a la triatló de Deltebre, prevista per al 4 i 5 d’abril, o a la gent que vulgui conèixer en més profunditat aquest esport.