26 de maig de 2020
16:19

Educar des del cor, amb Saida Casanova: Parlem de límits, amb Bea Gonzàlez i Anna Casanova

2020-05-11T05:31:12+02:0012 de març de 2020|El Recapte|
Ràdio Delta 107.6 FM
Educar des del cor, amb Saida Casanova: Parlem de límits, amb Bea Gonzàlez i Anna Casanova
Ràdio Delta 107.6 FMEducar des del cor, amb Saida Casanova: Parlem de límits, amb Bea Gonzàlez i Anna Casanova

 

Posar límits no ha estat mai una tasca fàcil. Actualment, observem cada dia que la manca de límits en els nostres infants i joves és una realitat. La paraula “límit” té a veure amb la vora, amb la frontera, amb el “fins aquí n’hi ha prou”. Sobre el paper sembla molt fàcil, però no ho és tant com sembla. Avui, Saida Casanova parla de límits amb la logopeda, psicomotrista i educadora de massatge infantil Bea Gonzàlez i amb Anna Casanova, treballadora social, mare i fundadora i acompanyant de l’espai de criança Lo niu.