26 de maig de 2020
16:15

El torneig de futbol base l’Internacional Terres de l’Ebre, cancel·lat pel Coronavirus

2020-03-28T10:30:11+01:0017 de març de 2020|Esports|

Si divendres passat vam conèixer la suspensió del Mediterranean Internacional Cup, el torneig de futbol base amb més entitat de futbol base a Catalunya i que compta amb el bitemero Juanjo Rovira com a director, avui s’ha confirmat la suspensió del Torneig Internacional de futbol base que es tenia que disputar durant els propers dies 10 al 12 d’abril (durant la Setmana Santa), per raons òbvies de la situació preocupant que estem vivint aquests dies: la pandèmia del Coronavirus.

Afrontaven amb la màxima il·lusió la tretzena edició del torneig, la més participativa fins al moment amb més de vuitanta-cinc equips confirmats i amb un afegit: la participació de David Villa durant el torneig.

El director del torneig, Ferran Simó, declarava que “Hi ha noticies que penses que mai les hauries de dir, i més, quan tens la sensació d’estar davant d’una de les millors edicions de l’ITE-DV7. Un campió del món a les Terres de l’Ebre com David Villa, més de 85 equips, 4 seus i més 200 partits… un creixement molt gran que haurà d’esperar! Ens veiem amb l’obligació de cancel·lar aquesta edició i ser responsables amb els nostres actes. És un moment complicat on la prioritat és la salut de tothom. Estic segur que vindran temps millors per seguir gaudint del que més ens agrada! Una abraçada i molts d’ànims a tothom. L’ITE-DV7 2020 també és queda a casa!“.

Veiem el video que havia gravat David Villa, confirmant la seva assistència al torneig dies abans de la crisi mundial pel Coronavirus:

El comunicat que s’han vist forçats a emetre des de la direcció del torneig, diu el següent:

COMUNICAT IMPORTANT: CANCELACIÓ DEL TORNEIG ITE-DV7 2020

Com bé sabeu estem vivint una situació excepcional i inèdita derivada de la crisi provocada per l’expansió del Covid-19. Mai abans ens havíem enfrontat a un repte d’aquesta magnitud.

En aquestes circumstàncies, la seguretat i el benestar de les persones és la nostra prioritat absoluta i, per tant, seguint les instruccions de les autoritats governamentals, sanitàries i esportives, ens veiem en l’obligació de CANCEL·LAR el torneig de futbol base ITE-DV7 2020.

Aquesta situació és un colp dur per a tots ja que comporta importants pèrdues i sacrificis, però estem convençuts que amb la responsabilitat i solidaritat que mereix aquest moment, aconseguirem superar aquesta crisi.

El nostre equip està fent totes les gestions necessàries amb els proveïdors perquè la cancel·lació d’aquest esdeveniment ocasione el menor dels perjudicis possibles i per a donar una resposta en breu a tots els equips implicats.

Volem aprofitar l’ocasió per a agrair-vos que haguéreu decidit participar en aquesta edició tan especial del torneig i esperem poder comptar amb vosaltres en el 2021.

També volem traslladar a tots una sincera abraçada, ànim i força. Estem convençuts que junts guanyarem aquest partit.

Organització ITE-DV7
17-03-2020