Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (20/03/20)

 

Un home de Tortosa de 75 anys amb patologies prèvies, ha estat la primera víctima mortal per coronavirus a les Terres de l’Ebre. Salut va confirmar ahir 2 casos nous de coronavirus a la Regió Sanitària que ja en suma 16. Actualment a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa hi ha sis hospitalitzats pel Covid 19 i quatre d’ells es troben a la UCI.

L’Ajuntament de Deltebre ha aprovat 10 noves mesures per pal•liar els efectes del COVID-19 i que s’afegeixen a les 12 ja anunciades el passat diumenge.
En una reunió online, el govern municipal ha decidit modificar el calendari fiscal de l’Ajuntament de Deltebre i endarrerir el pagament dels impostos previstos durant este primer semestre de l’any. També s’ha acordat la suspensió de tots els procediments de cobrament iniciats per la via executiva a través de BASE i l’Ajuntament deixarà de cobrar els preus públics de l’escola de música municipal i l’escola bressol durant els dies de tancament. Per a superar la crisis del coronavirus l’Ajuntament de Deltebre preveu també la creació d’un servei d’acompanyament a les empreses, als comerços i a la ciutadania per a acollir-se a les diferents ajudes que l’Estat i la Generalitat posaran en marxa.

Els ajuntaments de Tortosa i l’Aldea han confirmat avui una important inversió de l’empresa Florette Ibérica al polígon industrial Catalunya sud. L’empresa invertirà en una primesa fase 13 milions d’euros en la construcció d’una planta que crearà 200 llocs de treball directes i un centenar d’indirectes. Florette té previst produir cada any 25 milions de bosses d’amanides des del polígon ebrenc.

L’emissora municipal de Deltebre, Ràdio Delta, segueix endinsant-se en les noves tecnologies i, des de fa ben poc, ha passat a formar part del repositori de Radio Garden, una aplicació que posa a l’abast de tothom les emissores de ràdio de tot el món. A través d’esta aplicació podran veure Ràdio Delta localitzada al globus terraqui, així com la resta d’emissores mundials.

Spotify s’ha convertit en una de les aplicacions més usades per reproduir continguts musicals. L’aplicació també permet publicar i escoltar podcasts i, a partir d’ara, també podreu trobar els programes de Ràdio Delta, com El Recapte, El Giradisc o el programa informatiu Al Dia Terres de l’Ebre.