5 de juliol de 2020
17:44

“Tot anirà bé, dibuixem esperança”, la campanya dirgida als infants de Deltebre

2020-03-25T20:56:51+01:0025 de març de 2020|Cultura Educació Notícies|

L’Ajuntament de Deltebre inicia una campanya dirigida a les xiquetes i xiquets de l’escola Bressol i de tots els centres escolars d’infantil i primària del municipi per tal que l’alumnat faci dibuixos amb el lema “Tot anirà bé, dibuixem esperança”

Segons el regidor d’Ensenyament, Carlos Serra Ventura, “En l’actual context de crisi sanitària, cal escoltar i sentir més que mai als més menuts i menudes i ajudar a que prenguin consciència del món que ens envolta”

Si voleu participar, podeu fer arribar el dibuix al correu electrònic [email protected] o bé per missatge privat a través de les xarxes socials del consistori.