Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.Cat (27/03/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha confirmat el primer cas de coronavirus al municipi. Des de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre s’ha informat al consistori del primer cas positiu per covid 19 a Deltebre, una persona que a hores d’ara es troba hospitalitzada a l’hospital de la Santa Creu de Jesús.

Després de confirmar-se el primer positiu per Covid 19 al municipi, l’Ajuntament de Deltebre a través d’un comunicat ha demanat a la ciutadania que per responsabilitat i sentit comú respecte el confinament estricte establert per protegir la salut de tots els veïns i veïnes del municipi.

L’Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb els centres escolars i les AMPES, ha engegat una campanya dirigida a l’alumnat de les tres escoles d’infantil i primària del municipi i de l’escola bressol per tal que l’alumnat face dibuixos amb el lema “Tot anirà bé, dibuixem esperança”, en el marc del confinament a causa de la COVID-19.

El grup municipal d’ERC Més Deltebre ha fet una sèrie de propostes econòmiques al govern municipal per reactivar l’economia local després de la crisi de la Covid 19. ERC proposa per exemple destinar la partida de 133.000 euros de Deltafira i de part de la d’enfocament turístic a crear un paquet de mesures urgents d’ajuts i incentiu als sectors del municipi més greument afectats per l’alerta sanitària.