5 de juny de 2020
21:42

Notícies Delta.cat (30/03/20)

2020-06-05T16:30:41+02:0030 de març de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (30/03/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (30/03/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre deduirà la part proporcional de tots els tributs locals, inclosa la primera quota de l’IBI que s’havia de pagar al mes d’abril, a totes aquelles famílies que puguen acreditar una reducció d’ingressos per l’estat d’alarma pel coronavirus, així com també als comerços i empreses que hagen hagut d’aturar l’activitat pel mateix motiu.

En la seua compareixença d’ahir, l’alcalde va recordar que este cap de setmana s’han endurit les mesures de l’estat d’alarma i ha recordat que quedar-se a cada és la millor manera per reduir a zero el risc de contagi. En el cas de Deltebre va confirmar que només hi ha un cas positiu per Covi19. Un home de més de 80 anys que es va contagiar a l’hospital i que no té ascendències familiars directes a Deltebre.

La tercera víctima de la covid-19 a les Terres de l’Ebre és una religiosa de 96 anys de l’ordre de les Germanes de la Consolació. Hi ha quatre monges més contagiades a la Casa Mare de Jesús, a Tortosa.

La Policia Local de Deltebre ha realitzat 1.340 identificacions durant l’estat d’alarma pel coronavirus i ha aixecat 76 actes per incompliment del confinament. En un dels controls establerts conjuntament amb els Mossos d’Esquadra es va poder detindre dos homes que estaven traficant amb drogues prop d’un dels punts de control establerts per la policia.

L’Ajuntament de Deltebre ha reforçat la comunicació corporativa per mantindre informada la ciutadania els 7 dies a la setmana i les 24 hores del dia mentre dure l’alerta sanitària pel coronavirus.