5 de juny de 2020
21:02

Deltebre limita l’entrada i sortida del municipi a dos accesos amb la vista posada a la Setmana Santa

2020-04-03T20:44:29+02:003 d'abril de 2020|Notícies Política Societat|

A partir de la nit d’avui divendres, només es podrà accedir al nucli urbà de Deltebre mitjançant l’entrada de la Plaça de les Dones i l’entrada del pont Lo Passador. Aquestes dos entrades i sortides estaran vigilades amb controls policials per evitar l’accés de persones amb habitatges de segona residència al nucli urbà i al nucli de Riumar per Setmana Santa.

Des del govern municipal s’ha llançat un agraïment als veïns i veïnes de Deltebre per la seva actitud exemplar a l’hora de respectar el confinament estricte, així com per aplicar les mesures corresponents per evitar la propagació de la COVID-19.