L’Ajuntament de Deltebre està treballant per tal que tots els xiquets i xiquetes del municipi disposin de les mateixes condicions per accedir al seguiment de les classes d’aquest tercer trimestre. A hores d’ara, des del consistori ja s’han instal·lat cinc connexions a la xarxa d’internet i també s’estan distribuint, casa per casa, 46 paquets socials entre les famílies més vulnerables.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que “Hem de fer tot el possible per tal que els xiquets i xiquetes de Deltebre disposin de les mateixes oportunitats i que ningú es quedi enrere a causa del context actual”. Aquestes accions complementen les ja realitzades pel departament d’Educació al nostre municipi, ja que tal com ha detallat Serra, “Des del govern municipal arribarem allà on el departament no arribi, malgrat que no sigui competència directa de l’Ajuntament de Deltebre”. De fet, a banda dels propis paquets socials, també s’estan repartint els ordenadors per tal que arribin el més aviat possible als xiquets i xiquetes.

Des de l’inici de la pandèmia, el govern municipal ha estat en contacte permanent amb els directors i directores dels centres d’ensenyament per tal de conèixer la situació de l’alumnat, i així es seguirà duent a terme per tal de vetllar pels xiquets i xiquetes de Deltebre. Cal destacar que la connectivitat a la xarxa d’internet s’ha realitzat amb la col·laboració de l’empresa local Delinternet.

Aquesta és una acció més del Pla de Reactivació Socioeconòmica que està desplegant l’Ajuntament de Deltebre per dinamitzar l’economia al municipi i estar al costat de les famílies més vulnerables.