4 de juliol de 2020
03:29

Notícies Delta.cat (21/05/20)

2020-07-03T05:30:59+02:0021 de maig de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (21/05/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (21/05/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre mobilitzarà al voltant d’un milió d’euros del pressupost municipal per a dotar econòmicament el Pla de Reactivació Socioeconòmica, aprovat el passat 29 d’abril, i que compta amb un total de 50 accions de suport a les famílies vulnerables i al sector econòmic afectat per la crisi de la Covid-19. Així ho va anunciar l’alcalde Lluís Soler en el marc del discurs institucional en motiu del 43 aniversari de la segregació del municipi de Deltebre.

El festival Deltebre Dansa ha quedat ajornat per a l’estiu de l’any que ve davant “la incertesa i les restriccions” de la crisi de la covid-19. Davant la impossibilitat d’assegurar que el certamen es faci “amb garanties i amb la qualitat de les edicions anteriors” el seu director Roberto olivan creu que és millor no celebrar l’edició d’enguany

Davant l’anunci fet pel departament d’educació de reobrir les escoles el pròxim 1 de juny als territoris que es troben en la fase 2 de la desescalada, des de l’Ajuntament de Deltebre reconeixen que encara disposen de molt poca informació sobre com s’haurà de fer esta reobertura dels centres escolars, amb tot asseguren que es vetllarà perquè la reobertura es face amb les màximes garanties de seguretat.