4 de juliol de 2020
05:11

Entrevista a Carlos Serra, Tinent d’alcaldia de DeltebreProjecció i regidor d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament

2020-07-03T16:31:00+02:0022 de maig de 2020|Al Dia. Terres de l'Ebre|
Ràdio Delta 107.6 FM
Entrevista a Carlos Serra, Tinent d’alcaldia de DeltebreProjecció i regidor d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament
Ràdio Delta 107.6 FMEntrevista a Carlos Serra, Tinent d’alcaldia de DeltebreProjecció i regidor d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament

 

Avui és festa local a Deltebre ja que en condicions de normalitat s’estaria donant el tret de sortida a la fira gastronòmica Mescla i també a la Deltafira, un certamen en el que se celebra la segregació del municipi de Deltebre. Tot just enguany s’ha celebrat el 43 aniversari, però l’alerta sanitària per la COVID-19 ha obligat a suspendre l’edició d’enguany. Amb tot s’ha preparat algunes activitats alternatives per al cap de semana. Avui, Leonor Berrtomeu ha entrevistat al Tinent d’alcaldia de DeltebreProjecció i regidor d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament de l’Ajuntament de Deltebre, Carlos Serra.